Cara Pendekkan Jeans Dengan Mudah

Posted by Mile High Themes Collaborator on

Salam korang

 Harini kak Fatin nak kongsi cara mudah untuk korang pendekkan jeans.

Yelah kadang bila beli jeans online ni, labuh jeans memang kene alter  lagi-lagi

kalau kita jenis comel petite kan?

Siapa yang memang kaki panjang tu tak payah pening kepala nak alter panjang jeans.

Untung betul si kaki panjang ni tau hahaha

.

.

Okay! Dah ready nak tahu cara pendekkan jeans???

.

.

.

Baca step di bawah ni k. 

Korang perlu ada mesin jahit dan juga skill asas menjahit je. Tak rumit mana pun =).

 

 

SIAP! 

 

Di bawah ini gambar sebelum dan selepas jeans di potong.

 

 

*kelim asal masih dikekalkan bermaksud kelim jeans asal tidak dipotong. Jadi  jeans nampak seperti tidak di potong pendek.

 

Senang jerr kan.📷 

Jika anda rasa info ini penting, silakan SHARE agar orang lain juga dapat manfaat bersama. 

 

FOLLOW US ON FB & INSTAGRAM : 2WINS.Exclusive

 FEATURED PRODUCT :


Reviews

Let customers speak for us

165 reviews
98%
(161)
2%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Best jeans ever
Dropship registration