Cara Pendekkan Jeans Dengan Mudah

Posted by Mile High Themes Collaborator on

Salam korang

 Harini kak Fatin nak kongsi cara mudah untuk korang pendekkan jeans.

Yelah kadang bila beli jeans online ni, labuh jeans memang kene alter  lagi-lagi

kalau kita jenis comel petite kan?

Siapa yang memang kaki panjang tu tak payah pening kepala nak alter panjang jeans.

Untung betul si kaki panjang ni tau hahaha

.

.

Okay! Dah ready nak tahu cara pendekkan jeans???

.

.

.

Baca step di bawah ni k. 

Korang perlu ada mesin jahit dan juga skill asas menjahit je. Tak rumit mana pun =).

 

 

SIAP! 

 

Di bawah ini gambar sebelum dan selepas jeans di potong.

 

 

*kelim asal masih dikekalkan bermaksud kelim jeans asal tidak dipotong. Jadi  jeans nampak seperti tidak di potong pendek.

 

Senang jerr kan.📷 

Jika anda rasa info ini penting, silakan SHARE agar orang lain juga dapat manfaat bersama. 

 

FOLLOW US ON FB & INSTAGRAM : 2WINS.Exclusive

 FEATURED PRODUCT :


Reviews

Let customers speak for us

218 reviews
98%
(214)
2%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
New customer feedback

Received item in good condition and fast delivery. Overall the material is so nice and it has buttons as both left and right side to adjust and fit with your wist. Most important thing is it is shari'ah compliance jeans :)

Selesa dan cukup panjang buat saya...

Cantik cuma salah amek size.. Pinggang longgar sikit. Next mgkin bli size yg btol. Mklum la first time bli suar online

besar

Saya beli size M tp ukuran pinggang terlalu besar untuk saya. Saya ada email kpd sales untuk tukarkan size tp tiada maklum balas. Tag belum dibuka. Harap dpt tukar size S. Saya cuba adjust butang tp makin besar. Alangkah rugi jika tidak dapat utkar size kerana mmg tak boleh pakai. Harap pihak 2winsexclusive dpt membantu saya

Super best! Material sejuk, tak ketat macam seluar lain dan paling penting selesa dan sopan. Dah lama nak cari seluar jeans yg patuh Shariah. Kalau ada nak warna hitam pulak lepas ni. 🥰🥰