Tiada lagi masalah pinggang longgar dengan Damia Pants!

Posted by NUR FATIN FARAIN on

Assalamualaikum,

Damia pants "Si Cawat Tinggi Berpinggang Button"

Unik tak nama Damia pants ni?

Kenapa kak Fatin gelar Damia pants ni  Si Cawat Tinggi?

Seperti namanya, Damia pants mempunyai cawat yang tinggi iaitu ukuran cawat diantara 14 inci hingga 15 inci.

Berdasarkan feedback yang kami terima, sebenarnya rakyat Malaysia ni suka seluar cawat yang tinggi. 

Faktor utama adalah kerana seluar cawat yang tinggi lebih terjamin selesa dipakai dan tidak mudah terlondeh atau ketat di bahagian cawat.

Jadi, Damia memang sengaja direka cawatnya tinggi untuk memberikan keselesaan maksimum kepada si pemakai.

Ketika menyarungkan Damia pants, anda akan dapati bahawa pinggang seluar akan berada di atas pusat.
Tips untuk tahu sama ada seluar tersebut cawat tinggi atau rendah ialah dengan melihat ukuran cawatnya.
 
Contohnya seperti dibawah:
Cawat rendah: cawat 2 inci dari bawah pusat
Cawah normal : cawat terletak di paras pusat
Cawat tinggi : cawat terletak di atas pusat.
 
Damia pants " Si Berpinggang Button"
Kalau korang nak tahu, istimewanya Damia pants adalah terdapat 3 button di sisi seluar.

 

Tujuan button itu adalah untuk mengetatkan pinggang seluar jika pinggang terlalu longgar. Paling best sekali tak perlu pakai tali pinggang!

FEATURED PRODUCT :


Reviews

Let customers speak for us

217 reviews
98%
(213)
2%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Selesa dan cukup panjang buat saya...

Cantik cuma salah amek size.. Pinggang longgar sikit. Next mgkin bli size yg btol. Mklum la first time bli suar online

besar

Saya beli size M tp ukuran pinggang terlalu besar untuk saya. Saya ada email kpd sales untuk tukarkan size tp tiada maklum balas. Tag belum dibuka. Harap dpt tukar size S. Saya cuba adjust butang tp makin besar. Alangkah rugi jika tidak dapat utkar size kerana mmg tak boleh pakai. Harap pihak 2winsexclusive dpt membantu saya

Super best! Material sejuk, tak ketat macam seluar lain dan paling penting selesa dan sopan. Dah lama nak cari seluar jeans yg patuh Shariah. Kalau ada nak warna hitam pulak lepas ni. 🥰🥰

Comfort 100%

Saya dah beli seluar jean kali ke-2 dkt 2wins, tak pernah mengecewakan.