Tiada lagi masalah pinggang longgar dengan Damia Pants!

Posted by NUR FATIN FARAIN on

Assalamualaikum,

Damia pants "Si Cawat Tinggi Berpinggang Button"

Unik tak nama Damia pants ni?

Kenapa kak Fatin gelar Damia pants ni  Si Cawat Tinggi?

Seperti namanya, Damia pants mempunyai cawat yang tinggi iaitu ukuran cawat diantara 14 inci hingga 15 inci.

Berdasarkan feedback yang kami terima, sebenarnya rakyat Malaysia ni suka seluar cawat yang tinggi. 

Faktor utama adalah kerana seluar cawat yang tinggi lebih terjamin selesa dipakai dan tidak mudah terlondeh atau ketat di bahagian cawat.

Jadi, Damia memang sengaja direka cawatnya tinggi untuk memberikan keselesaan maksimum kepada si pemakai.

Ketika menyarungkan Damia pants, anda akan dapati bahawa pinggang seluar akan berada di atas pusat.
Tips untuk tahu sama ada seluar tersebut cawat tinggi atau rendah ialah dengan melihat ukuran cawatnya.
 
Contohnya seperti dibawah:
Cawat rendah: cawat 2 inci dari bawah pusat
Cawah normal : cawat terletak di paras pusat
Cawat tinggi : cawat terletak di atas pusat.
 
Damia pants " Si Berpinggang Button"
Kalau korang nak tahu, istimewanya Damia pants adalah terdapat 3 button di sisi seluar.

 

Tujuan button itu adalah untuk mengetatkan pinggang seluar jika pinggang terlalu longgar. Paling best sekali tak perlu pakai tali pinggang!

FEATURED PRODUCT :


Reviews

Let customers speak for us

222 reviews
98%
(218)
2%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Stella straight jeans

Kualiti,selesa,berbaloi beli,repeat order.

The best jeans ever

Tak tau nk kata mcm mana, srslyyy memang x menyesal beli jeans from 2 wins ni, lepas ni sy nk repeat beli jeans yg lain. Stella jeans ni bestt sngtt, longgar, selesa, material pun best, yang pentingg cantikkk sngt bila digayakan 🤭, srslyyy fall in love dh dgn jeans from 2 wins ni.

so nice!

❤️ ❤️ in love with all the jeans😘 definitely buying more in future

Seluar dah sampai. Cantik sangat. Saya tinggi 175 ambik size 2xl labuh dia sesuai dengan ketinggian saya. Belum sempat ootd sebab pkp huhu

New customer feedback

Received item in good condition and fast delivery. Overall the material is so nice and it has buttons as both left and right side to adjust and fit with your wist. Most important thing is it is shari'ah compliance jeans :)