[SHOPPING KASUT ONLINE] Selalu Tersalah Pilih Size Kasut? Ini 6 Tips Anda Wajib Tahu.

Posted by 2WINS Exclusive on

Sometimes pernah tak korang rasa susah betul nak beli kasut online ni. Dahla tak dapat nak try kasut on the spot. Takut beli tak padan dengan size kaki pulak. Adoii macam macam masalah beli kasut online ni tau! Stress!

Di sini kami sediakan tips untuk korang dapat size kasut yang tepat. Walla! Baca sampai habis tau.

.

1) First korang kene tahu cutting kasut tersebut. Selalunya seller akan mention sama ada kasut tersebut standard cutting, small cutting, double cutting atau extra cutting.

.

2)Ambil sehelai kertas A4 & lekat kan pada lantai. Tekapkan kaki di atas kertas A4 tersebut.

 

3)Lukis bentuk kaki mengunakan pen/pensil. 

4) Bila dah dapat lukisan bentuk kaki, ambil pembaris dan gariskan dari ibu jari kaki hingga tumit. Rujuk pic atas.

5) Kemudian, ambil ukuran dalam cm menggunakan pembaris. 

6) Finally, korang bole rujuk size kasut korang di table kasut yang kami sediakan. 

 

Senang jerr kan.📷 

Jika anda rasa info ini penting, silakan SHARE agar orang lain juga dapat manfaat bersama. 

 

FOLLOW US ON FB & ISTAGRAM : 2WINS.Exclusive


Reviews

Let customers speak for us

217 reviews
98%
(213)
2%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Selesa dan cukup panjang buat saya...

Cantik cuma salah amek size.. Pinggang longgar sikit. Next mgkin bli size yg btol. Mklum la first time bli suar online

besar

Saya beli size M tp ukuran pinggang terlalu besar untuk saya. Saya ada email kpd sales untuk tukarkan size tp tiada maklum balas. Tag belum dibuka. Harap dpt tukar size S. Saya cuba adjust butang tp makin besar. Alangkah rugi jika tidak dapat utkar size kerana mmg tak boleh pakai. Harap pihak 2winsexclusive dpt membantu saya

Super best! Material sejuk, tak ketat macam seluar lain dan paling penting selesa dan sopan. Dah lama nak cari seluar jeans yg patuh Shariah. Kalau ada nak warna hitam pulak lepas ni. 🥰🥰

Comfort 100%

Saya dah beli seluar jean kali ke-2 dkt 2wins, tak pernah mengecewakan.