Reviews

Based on 218 reviews
98%
(214)
2%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
New customer feedback

Received item in good condition and fast delivery. Overall the material is so nice and it has buttons as both left and right side to adjust and fit with your wist. Most important thing is it is shari'ah compliance jeans :)

Selesa dan cukup panjang buat saya...

Cantik cuma salah amek size.. Pinggang longgar sikit. Next mgkin bli size yg btol. Mklum la first time bli suar online

besar

Saya beli size M tp ukuran pinggang terlalu besar untuk saya. Saya ada email kpd sales untuk tukarkan size tp tiada maklum balas. Tag belum dibuka. Harap dpt tukar size S. Saya cuba adjust butang tp makin besar. Alangkah rugi jika tidak dapat utkar size kerana mmg tak boleh pakai. Harap pihak 2winsexclusive dpt membantu saya

Super best! Material sejuk, tak ketat macam seluar lain dan paling penting selesa dan sopan. Dah lama nak cari seluar jeans yg patuh Shariah. Kalau ada nak warna hitam pulak lepas ni. 🥰🥰

Comfort 100%

Saya dah beli seluar jean kali ke-2 dkt 2wins, tak pernah mengecewakan.

Material lembut dan selesa di pakai..

Blackberlinboots

Pretty but small cuttings and tight. Size 41 like 40

IN LOVE JEANS OSLO BOOTCUT

Love sangat dengan jean 2wins. Kain sedap bila pakai. Service tip top. Akhirnya jumpa jeans yg sesuai utk diri sendiri sbb sebelum ni susah & kurang percaya beli jean online sekarang tak perlu risau lagi walaupun beli secara online🥰

Cutting cantik

Cantik dan selesa. Yang paling best Cutting cantik, susah nak jumpa dekat tempat lain

Kain sangat lembut dan selesa bila pakai👍🏻

❤️❤️❤️

I loved this Raisa Culottes Denim so mucchhhhh. It’s super comfortable and loose which fit me well. Hopefully you can release various colors of this pants. Thank you for this beautiful piece❤️

Gila SYOKKKK WOO

Suka material & hujung kaki tu..
rasa kaki panjang walaupun tinggi 158cm jekk.

Best..

Meterial n cutting seluar cantik..cuma labuh seluar perlu dipanjangkan bagi org yg lebih tinggi. Yg rendah boleh jahit

Berbaloi-baloi... love sangat

Potongan menarik dan kain yang super kualiti, harga plak mesra poket..saya sudah ada 3 koleksi jeans dr 2winsexclusive.com

Kualiti bagus

kain sejuk dan lembut..sedap pakai..longgar.sesuai utk muslimah..kualiti bagus..will repeat again.

Selesa 🥰

Sangat cantik dn selesa. Kalau pinggang kecik, boleh adjust sendiri guna tali ribbon tu. 👍 Sangat recommend kpd sesiapa yg baru nk start pakai jeans Muslimah

Worth the price

Very stylish with good quality

Love it

Ini adalah koleksi ke enam saya dari 2wins..saya sangat berpuas hati dan sangat suka dengan Raisya Culottes.. Dari potongannya .. Materialnya dan keselesaannya..harap akan keluarkan warna light blue dan black pula... ♥️♥️♥️

Paris boyfriend jeans

Cust suka warna dan jenis kain cuma terbeli saiz besar sikit . But still cust happy kain elok.

Paris boyfriend jeans

Suka dengan kain dan warna seluar. Cuma saiz besar sikit. But still suka dengan jeans 2WINS.

Love sangat

Susah nk jumpa jeans yg cutting loose bahagian bawah and tak ketat. Finally jumpa, selesa dan suka oslo bootcut👍5🌟

Cantik,kain lembut

Kualiti baik,selesa


Reviews

Let customers speak for us

218 reviews
98%
(214)
2%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
New customer feedback

Received item in good condition and fast delivery. Overall the material is so nice and it has buttons as both left and right side to adjust and fit with your wist. Most important thing is it is shari'ah compliance jeans :)

Selesa dan cukup panjang buat saya...

Cantik cuma salah amek size.. Pinggang longgar sikit. Next mgkin bli size yg btol. Mklum la first time bli suar online

besar

Saya beli size M tp ukuran pinggang terlalu besar untuk saya. Saya ada email kpd sales untuk tukarkan size tp tiada maklum balas. Tag belum dibuka. Harap dpt tukar size S. Saya cuba adjust butang tp makin besar. Alangkah rugi jika tidak dapat utkar size kerana mmg tak boleh pakai. Harap pihak 2winsexclusive dpt membantu saya

Super best! Material sejuk, tak ketat macam seluar lain dan paling penting selesa dan sopan. Dah lama nak cari seluar jeans yg patuh Shariah. Kalau ada nak warna hitam pulak lepas ni. 🥰🥰